Mökkijuhannus

26.6.17


Karautettiin perjantaina aamupäivästä taas Ylitorniolle juhannuksen viettoon. Matkassa oli koirat, liikaa juotavaa ja kaks litraa mansikoita, muutaman vain mainitakseni. Säät ei meitä kauheesti hellineet, vaan viikonloppu oli kylmä ja sunnuntaina tosi sateinen mut ei se meitä kovin haitannu.

Ostin viime viikolla uuden kameran ja viikonloppu oli osittain sen opettelemista, mut kuvat tulee täälläki nyt olemaan parempilaatusia kuin ennen. 
 Meidän juhannus oli myös koiramainen, kun mukana pyöri neljä karvakaveria.
Kovan karvanlähdön kokenut äitikoira Milja alias Tuppo-Nalle. Leivoin meille matkaan pienen kakkupohjankin. Halusin helpon ja hyvän kakun, joka maistuu kaikille ja joka on helppo tehä mökkiolosuhteissa. Vatkain siis kainaloon ja kakku kasautui hienosti suoraan tarjoiluastialle. Kakussa on siis vain kermavaahtoa ja mansikoita, mikä sen parempaa! 

Toivottavasti kaikilla oli ihana juhannus

tudiluu!

Saatat myös tykätä näistä

2 kommenttia

  1. On kyllä herkullisen näköinen kakku ja varmasti ihan hyvää vaikka onkin vain kermavaahtoa sekä mansikoita. Alkoi jo mieli tehdä tuota kakkua. Me ollaan aina juhannuksena mökillä, siellä on kiva viettää juhannusta. https://www.maatilamatkailu.fi/mokit

    VastaaPoista
  2. Juhannusyön maaginen valo Napapiirin korkeudella on kokemisen arvoinen. Vietimme taannoin juhannusyön Jockfallan putouksilla kalastaen. Oli mielettömän hieno kokemus.
    https://www.huvilarannalla.fi/ruotsi/majoitus/kalastus/jockfall

    VastaaPoista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)