Hääkakkuja

24.7.17

Pari viime viikkoa on olleet ihanan sopivasti kakuntäyteisiä. 
Viime viikolla hellun synttäreitä juhlittiin pienellä porukalla ja tänä viikonloppuna pääsin ihaniin hääjuhliin avuksi tarjoilemaan ja pyöräytin sinnekin muutamat kakut. 


Juhliin tuli kaksi täytekakkua, 24cm ja 20cm vaaleat sokerikakkupohjat vaniljavalkosuklaa-mansikka täytteellä, yksi oreo-valkosuklaa juustokakku ja lihavoileipäkakku. Täytekakkujen ja juustokakun koristeissa päädyin kukkiin, koska mikään ei oo mun mielestä kauniimpaa kuin herkät kukat yhtenä elämän tärkeimpänä päivänä. 


Tein onnistuneena testinä myös kutistemuovista kakkukoristeen. Ei mitään liian isoa ja prameaa, vaan sopivan pieni ja herkkä, joka ei vie huomiota kukista. Käytin näissä kakuissa freesiaa, ruusua ja harsokukkaa ruusunlehtien kanssa. Kaikki ovat myrkyttömiä.


Joskus (= useimmiten) kutistemuovinkin kanssa tulee epäonnistumisia, niin kuin etualalla näkyvä Yay!- näyttää. Se jäi vähän aaltoilevaksi ja kakussa pystyssä pysymiseen tarkoitettu tikku vääntyi kippuralle. Ei hätiä mitiä, grillitikku taakse ja ongelmaa ei enää ole!


Voileipäkakun koristeena käytän monesti herneenversoa. Sen lisäksi, että se maistuu kivalta, se näyttää kauniilta.

Väsyttävä, mutta super ihana ja hauska viikonloppu takana. 

Kakkuviikonloppuja ja -päiviä on vapaana vielä runsaasti. Varattuna on tällä hetkellä yksi viikonloppu, eli elokuun ensimmäinen. Yhteyttä voi ottaa blogin Facebook-sivun kautta tästä, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen rosannaofmay@gmail.com

tudiluu!

Saatat myös tykätä näistä

0 kommenttia

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)