Kässävuosi 2018

30.12.18

Edellisen sukkapostauksen piti olla tämän vuoden viimeinen, mutta en malttanut olla kun inspiraatio kirjoittaa kävi niin kovaksi.

Minun kuluneessa kässävuodessa on ollut vähiten aktiviteettia aikoihin ja olen neulonut tänä vuonna tosi vähän edellisiin vuosiin verrattuna. 
Oon kyllä neulonut - kaikki työt on vain aikalailla menneet uusiin koteihin enkä itselle ole jättänyt juuri mitään. Eniten oon kuitenkin ommellut. Vaatteita en osaa kuvata sen takia, että mallina joudun olemaan aina itse ja esiintyminen kuvissa ihan kokonaan on todella vieras ja ehkä jopa epämiellyttävä asia, joten siinä aion petrata ensi vuoden puolella.

Kuvaan kässäilyn lisäksi paljon muutakin, joten materiaalia, jota jää blogista pois on paljon. Lisäksi kässämateriaalia ja valmistuneita töitä on paljon enemmän kuin mitä blogiin tuon näytille, koska kaikki jutut eivät välttämättä ole oman postauksen arvoisia, mm. kakkupostaukset olen suosiolla jättänyt kokonaan täältä pois. Instagramiin julkaisen vapaammin aiheista ja niiden vierestä nimimerkillä rosannaofmay.

 Haluan näyttää nyt teille mitä kaikkea muuta kameraani on tallentunut kuluneen vuoden aikana valmiiden töiden ohella.Osallistuin Mehukekkerit- blogin Kässävuosi 2018 haasteeseen, jossa joka kuulle oli joku teema ja toteutin osan kuukauden haasteista, jotka näin itselleni tarpeellisiksi. Muokkausmarraskuulta jäi rästiin muutamat kamppeet ja siksi mulla on tiedossa takkien vetskareiden vaihtoa, hyi.

Tänä vuonna ostin lankaa 2,7 kiloa ja suurimman osan siitä olen kuvannut yllä oleviin kuviin. Kulutin sen sijaan lankaa 2,4 kiloa. Hyvä tapa päästä eroon jämäkeristä on myydä ne kirpparilla. Lyön ne aina paksuuden mukaan pusseihin ja kirpparille, sillä saa aika hyvin vähennettyä lankagrammoja pois niiltä kuukausilta, kun ei neulo. 
Mun kirppistelyt yleensä sijoittuu kevääseen, kun neulomistahti hidastuu ja yleensä pysähtyy kokonaan, joten tämä lankalaihistelijoille vinkiksi siis. Itse laihistelen edelleen vain omaan vihkoon, koska tykkään pitää kirjaa valmistuneista töistä ja kulutetuista grammoista.

Tänä vuonna neuloin kahdet lapaset, sukkapareja 7, yhden huivin ja yhden neuletakin. Ompelin miehelleni yhden t-paidan, itselleni mekkoja/tunikoita/paitoja yhteensä 9 ja yhdet leggingsit. Kässälista on pitkä, eikä kaikkea tehtyä edes voi muistaa. 

Ensi vuonna aion alkaa ennalta suunnittelemaan enemmän töitä ja blogin sisältöä nykyisen "kirjoitan inspiraation iskiessä"-tavan sijaan, jotta sisältöä tulisi tasaisin väliajoin ja tarpeeksi. Lisäksi tavoitteena ja toiveena on, että saisin niin kasvatettua blogin aktiivista lukijakuntaa edes vähän. Toiveita blogin tulevasta sisällöstä otan ilolla vastaan! 

Kiitos vuosi 2018, olit ihana.

Toivotan teille ihanan inspiroivaa ja rauhallista alkavaa vuotta 2019 

Saatat myös tykätä näistä

0 kommenttia

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)