Käsityölupaukset 2019

1.1.19

Ihanaa, inspiroivaa ja parempaa uutta vuotta 2019! 

Tein käsityölupauksia vuonna 2017 ja tykkäsin siitä faktasta, että käsityövuosi voi olla myös inspiraatiopuuskien lisäksi tavoitteellinen. Viime vuonna idea jäi, koska osallistuin Mehukekkerit-blogin vuoden kestävään, kuukausiteemoilla varustettuun kässävuosihaasteeseen siinä vähän huonosti onnistuen. Tein loppujen lopuksi vain muutaman aiheeseen liittyen työn.
Voit lukea täältä miten 2017 lupauksille kävi.

Yhdessä edellisistä postauksista sivusin jo muutamaa tavoitetta, jotka konkretisoin kirjoittamalla ne tähän listaan. Tänä vuonna siis otan itseäni niskasta ja listaan ylös kaiken, mitä haluaisin käsitöiden ja myös blogin kirjoittamisen saralla saavuttaa.Fading Point

Tämä Joji Locatellin huivi on roikkunut mun to do- listalla nyt 3 vuotta, eli vuoden 2016 Tampereen Kädentaitomessuilta asti. Tänä vuonna haluan tehdä sen ja ihan vain itselleni! Ja jos en tätä kyseistä huivia neulo, toinen vaihtoehto on Suburban Wrap.

Suunnitelmallisempi sisällöntuotto

Kuten yhdessä aikaisemmassa postauksessa avasin, aion alkaa ennalta suunnittelemaan enemmän töitä ja blogin sisältöä nykyisen "kirjoitan inspiraation iskiessä"-tavan lisäksi, jotta sisältöä tulisi tasaisin väliajoin ja tarpeeksi. Blogin kirjoittaminen on hiukan hiipunut edellisvuosiin verrattuna.

Toe up

Kyllä, varpaista varteen sukat. Ahdistun jo ajatuksesta, mutta tällä tavalla langan riittäminen sukkapariin olis ihan omaa luokkaansa, kun varren pituutta ei tarvitsisi silloin arvuutella. Neuloo vain niin pitkästi, kuin lankaa riittää!

Neulepaita

Haluan neuloa tänä vuonna neuletakin sijaan paidan. Seuraan Nonnu Neulojan neulepodcastia YouTubessa ja hänellä oli juuri joulun aikaan puikoilla Rai Rai-paita, joka näytti kyllä niin ihanalta, että se on mulla yksi vaihtoehdoista. Sitten taas vaihtoehtoisesti haluaisin neuloa pitsiä tai muuta pintaneuletta, joten hyvä vaihtoehto on Jojin Looking Back ilman takaosan nappilistaa. Niin paljon vaihtoehtoja! Mikä on sun lemppari paitaohje?

♥ Lankavarastosta neulominen

Vastaavasti myös vanhojen lankojen pois myyminen, jos uutta pitää ostaa tilalle. :D En tiedä onnistuuko tämä, mutta sukkalankoja mun täytyy vähentää. 6 säikeiset on vallannu mun lankavaraston ja nyt alkaakin operaatio niiden tuhoamiseksi. Sen lisäksi, että myyn mm. värimaailmaltaan yhteensopivia jämälankakeriä kirpparilla, myyn myös täysiä keriä jos en näe niille enää käyttöä. Kirppispöytä on tarkoitus laittaa jo tämän kuun alussa, että voin aloittaa tämän vuoden neulomiset melkein puhtaalta pöydältä.Tämä haaste on lähtenyt Mie ite!-blogista.

Onko sulla tälle vuodelle käsityölupauksia tai aiotko tehdä niitä? 

tudiluu!

Saatat myös tykätä näistä

0 kommenttia

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)