Lehdykkä 2.0

27.8.19

Syksy on vihdoin oikeasti täällä. 
Kauniit aamut on just mun lemppareita asioita syksyssä: kasteisia ja sumuisia, viileitä ja aurinkoisia. Samalla täytyy alkaa ajatella enemmän pukeutumista. 


Mun isosisko pyysi mua neulomaan itselleenkin Lehdykkä-pipon, kun näki edellisen pipon kuvan Instagramissa kevättalvella. Lupasin, mutta syksylle. Pidin lupaukseni, nyt se on valmis ja ihan super ihana, edelleen. Just sopiva syksyyn.

Vihdoin pääsin oman pipon kimppuun ja siinä on jo hurjat 5 senttiä valmiina. Neuloin meille kaikille vähän kuin huomaamatta harmaat pipot. Tämä on niistä vaalein, siinä missä mun omasta tulee melkein mustan harmaa. Tässä pipossa neuloin resorin eri värierän harmaalla, kun sitä oli jäänyt neuletakista yli. 


Lehdykkä
Koukuttamo

Puikot  2½mm 40cm pyörö
Silmukoita 160 ja 170
Lanka Adlibris baby merino light grey A002
Langankulutus 58 grammaa

Upotin pipon lämpimään veteen tunniksi lillumaan ja vähän venautin resoria, koska olin neulonut sen vahingossa vähän liian tiukaksi. Pipo muistutti muodoltaan Super Mariosta tutun Toadin päätä. Vähän mietin vaihtoehtoa laittaa oma nahkamerkki resorin sivuun. Kai isosisko voi olla pikkusiskon blogin kävelevä mainos?


Mitä mieltä oot, sopiiko konjakin värinen nahkamerkki tagiksi pipon sivuun? Vai onko tää sun mielestä parempi ilman?Onpa ollu taas ihana neuloa ja viettää suht kivutonta ja normaalia elämää.
Koulu ja uudet luokkakaverit on kyllä antanu niin paljon energiaa, että jaksaa ihan eri tavalla. 
Väsynyt toki oon päivän jälkeen, mutta silti onnellinen. Oon niin ilonen, että oon taas opiskelija.

Mitä sulle kuuluu?

tudiluu!

Saatat myös tykätä näistä

2 kommenttia

  1. Onpa hieno pipo kivalla kuviolla <3 Olen ollut poissa kesän täältä blogistaniasta ja yritän pikkuhiljaa päästä kiinni :D Mukavaa syksyä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa takaisin blogimaailmaan Liisa! Sinua on kaivattu ❤️ Mukavaa syksyn jatkoa sullekin!

      Poista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)