DIY adventtikynttilät

2.12.19

Eilen oli ensimmäinen adventtisunnuntai. 


Palasin ulkomaanreissulta 30.11 eli lauantaiaamuna kello 5, joten kovin vähäiset on olleet minun joulukuun valmistelut. Kaikki tarvittavat blogihommat olivat hyvissä ajoin tehtynä ja ajastettuna. Mutta ne adventtikynttilät. Unohdin, että ensimmäinen adventtisunnuntai on jo 1.12, eikä mulla ollut mitään vasittuja adventtikynttilöitä.

Meidän jouluperinteeseen ei ole koskaan kuulunut juuri mitään muuta, kuin lisääntyneet kausivalot, muutamia koristeita, kuusi ja joulun viettäminen mieheni vanhempien luona. Adventit on jääneet aiempina vuosina unohduksiin, mutta tänä vuonna halusin jouluttaa enemmän. 


Koska minua laiskotti, menin helpoimman kautta tässä tuunauksessa. Tähän tarvitset vain pieniä pilarikynttilöitä, niille jalat tai minkä tahansa polttoalustan, glitter-kontaktimuovia ja askarteluveitsen tai pikkusakset. 

Glittermuovin olen ostanut Tokmannin 1-2e laarista. Kynttilätkin on jääneet meidän 2016 vuonna juhlituista häistä, kovin paljoa ei meidän huushollissa näitä poltella :D


Tee näin:

Voit joko leikata kontaktimuovista A4 kokoisen arkin ja tulostaa numerot peilikuvana kontaktin paperipuolelle, tai piirtää ne vapaalla kädellä. Minä tein vaikeasti ja piirsin ne ensin koneen näytöltä paperille, leikkasin ja käytin niitä muottina. Saman kokoisia niistä ei tullut siltikään.
Muista kuitenkin, että piirrät numerot peilikuvana, muuten tämä ei onnistu.

Sen jälkeen vain kuorit paperin pois liimapinnan päältä ja liimaat numerot kynttilöihin. Valmis!

Vieläkin nopeampi tapa tuunata nämä, olisi ostaa valmiit tarranumerot ja liimata ne kynttilän pintaan.Laitoin 3 ja 4 kynttilöiksi pienemmät kynttilät, koska niille ei tule niin pitkää paloaikaa kuin 1 ja 2 kynttilöille. Tapani mukaan numerot on vinosti ja eri korkeuksilla, mutta se ei minua häiritse. Onpahan nyt adventtikynttilät.


Vinkkaan myös tänne, että Sweet things- blogissa on meneillään nyt yhteisneulonta, jossa joka adventti sukkaohjetta tulee pikku pätkä. Olen neulonut kyseisen blogin adventtisukat 2016, ne löydät täältä
Jos siis kiinnostaa neuloa sievää kirjoneulesukkaa, niin käy kurkkaamassa Annikan tämä vuoden eka pätkä ohjetta tästä!


Menikö sultakin ensimmäinen adventti ohi? Vielä on 3 jäljellä, eli ehdit tehdä tämän nopean tuunauksen seuraavaksi sunnuntaiksi helposti. 

tudiluu!Saatat myös tykätä näistä

0 kommenttia

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)