Maaliskuussa puikoilla

13.3.20

Hei tänne blogin puolelle pitkästä aikaa! 
Oon neulonut ahkerasti, vaikka tuntuu, ettei mitään konkreettista oo tapahtunut. 

Aloitin tän Southampton soft-paidan helmikuun puolessa välissä, jossain ystävänpäivän tienoilla. Ohjeita tavatessani kauhistelin sitä, että mä en tuu osaamaan tätä ja purkaisin tän paidan varmasti ja vähintään kolmesti. Ilmeisesti toisin kävi, koska en oo purkanut tätä vielä kertaakaan.

Hyödynsin tammikuun lopussa Lankamaailmoissa ollutta neulelankojen -30% alennusta ja paitaa varten ostin varalta 8 kerää ihanan punaruskeaa Arwettaa, kun oltiin sopivasti silloin Helsingissä.
Saatoin ehkä ostaa liikaa lankaa tähän projektiin, mutta ei tämä käyttämättä jää!
Tällä hetkellä oon neulonut kuukauden ajan melkein joka päivä. Keriä on mennyt melkein kolme, hihat on eroteltu ja paitaosiota oon neulonut noin 10 senttiä. Neulon kokoa XL.

Paidan tekotapa oli mulle täysin uusi juttu. Tässä neulotaan resorin jälkeen yksi olkapää kerrallaan. Lyhennetyt kerrokset oli mulle tässä paidassa uutta, koska en ollut ennen tajunnut miten se käytännössä tehdään. Siks haluan tässä välissä tikata neulebingoon uusi tekniikka-kohdan. Tämä sen takia, että oon nyt voittanut itseni ja uskaltanut kokeilla jotain uutta. 

Nykyinen maailman tilanne on pakottanut monia paikkoja kiinni ja tämän takia myös mun työharjoittelu loppui 2 viikkoa etuajassa. Toisaalta oon onnellinen, että mulla on nyt aikaa hoitaa muita tärkeitä asioita ja ennen kaikkea neuloa! Ehkä tää paitakin ehtii valmistua ennen kesää.

tudiluu!

pysykää terveinäSaatat myös tykätä näistä

4 kommenttia

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)