Southampton soft

8.4.20

Southampton soft-paitani valmistui pari päivää sitten. 
Se kävi pitkän tovin kylvyssä, kuivui vuorokauden ja pehmeni ihanaksi käyttöpaidaksi.


Neuloin tätä paitaa reilun kuukauden. Kirjoitin maaliskuussa keskeneräisistä, joissa tämä paita oli mukana, sen postauksen voit lukea täältä


Meiju K-P

Puikot 3mm & 2½mm pyöröt ja sukkapuikot
Lanka Arwetta Filcolana, 352 (red squirrel)
Langankulutus 320g
Koko XLPaidan tekotapa oli mulle täysin uusi. Tämä neulottiin aluksi tasona, ensin pääntien resori ja yksi olkapää kerrallaan, jotta niskaan saatiin aukko. Sen jälkeen työtä jatkettiin pyörönä, tehtiin hihojen lisäykset ja eroteltiin hihat. Hihojen pintaneuleessa mokailin alussa, kun tv kiinnitti huomiota liiaksi. Pitsi oli kuitenkin yksinkertainen neuloa ja se on tosi kaunis. 

Mun mies valitsi langan värin ja tää oli kyllä ihan nappivalinta. Hän myös otti nää kaikki kuvat. ♥


Neuloin aloituksesta jääneellä, metrisellä häntälangalla 2mm puikoilla kahden silmukan i-cordia, jolla sain kiinnityksen napille. En löytänyt omista varastoista kuitenkaan sopivaa nappia, joten käytin sen tilalla helmeä. Siitäkin tuli todella kaunis pieni yksityiskohta.Ja nyt sain neulebingoon tikattua paita-kohdan! Mä aloitin heti tän paidan perään Petiteknitin No frills cardigania, koska se on myös mun bingossa. Multa puuttuu kokonaan mohairlanka, joka ohjeen mukaan pitäisi olla arwetan kaverina, mutta neulon sen pelkästä Adlibriksen baby merinosta ja astetta pienemmillä puikoilla ja ihan hyvä siitä tulee niinkin. Siitä sit kuitenkin myöhemmin lisää. 

Ootko sä alkanut kässäileen tänä aikana enemmän?

tudiluu!

Saatat myös tykätä näistä

2 kommenttia

  1. Tämä on oikeasti niin <3! Hyvä maku miehelläsi, väri on ihan nappiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on kyllä tosi kelpo paita, ja tosi kaunis. ❤️ Välitin kehut myös miehelleni, oli oikein otettu (ja omahyväsesti myös tiedosti oman hyvän makunsa 😆)

      Poista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)