Jättikurpitsa (ohje)

17.10.20

  
Kurpitsaperhe sai täydennystä. Saanko esitellä big boyn.
Kirjoitin tälle jättikurpitsalle ohjeen pienempien kurpitsojen perusteella, joten testineulontaa ei nyt tarvittu. Ohjeesta saa silti antaa palautetta, jos huomaa siellä virheitä.

Omani neuloin luonnonvalkoisesta Harmoniasta sekä Rose mohairista kilisevillä 5mm puikoilla. Kanta on okraa Harmoniaa. Iso kurpitsa painaa yhteensä 116g - Harmoniaa kului 77 grammaa ja Rosea 40 grammaa. Kantaan meni 3 metriä lankaa, eli painon puolesta juuri gramma.


Tilasin Paapolta tätä varten 14 cm pitkiä villaneuloja, koska minun lyhyt tylppä päättelyneula ei läpäissyt täytettä eikä pituutensakaan puolesta riittänyt. Mulla on tämän jättiläisen täytteenä vanun ja jämälankojen lisäksi vaahtomuovia.


Halusin kuvata ison kurpitsan alkuperäisen ohjeen mukaan tehtyjen kurpitsojen vieressä, jotta kokoeron näkee - onhan se vaikuttavan kokoinen jättiläinen. Totta kai ikuistin myös tämän kurpitsabuumin aloittaneen trion omaan kuvaansa. On ne niin somia!


Tämä ohje, kuten edeltäjänsäkin, sisältää sisäisiä linkkejä esimerkiksi tekniikoihin liittyen. Näet linkit vaaleanpunaisena. Lisäksi ohjeen lopussa on linkit jokaiseen rosannaofmay-somekanavaan, jota kautta minuun voi tarvittaessa ottaa yhteyttä.


Kiitos kun ootte!
tudiluu

Saatat myös tykätä näistä

0 kommenttia

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)