never trust a skinny cook
28.6.15
...unless she has my recipe.
Nyt on käyny niin että pääsin laiskistuun ihan liiakseen. Toisaalta huono, toisaalta hyvä.
Laiskimmat ihmiset kai ne keksii ihmisille nopeita tarjottavia kahvipöytään, eikö?
Kaikki leivontablogeja ja lehtiä selanneet tietää, että nyt viime vuonna on ollu ragetrendi nakukakuista (naked cake). Leivotaan siis erikseen irtopohja-/reunavuoissa kolme kakkupohjaa ja täytetään, mutta ei päällystetä. Täytteet saa näkyä - ja valua.
Tosin jos haluaa päälle edes jotakin, murukerroksen levittäminen kermalla tai kreemillä kakun päälle täyttää ainakin minun puitteissa nakukakun kriteerit.
Itehän en vaan jaksanu leipoa. Halusin, mut ei.
Tämä seuraava on pitkälti Pirkka/K-menu tuotteiden pohjalta tehty.
Ei ole kuitenkaan yhteistyössä
Tarvit
Valmiin K-menu torttupohjan
(tai Pirkan kolmekerroksisen valmiin kakkupohjan, jos tarvit enemmän minikakkuja)
Kuohukerman
Pirkka kinuski- tai suklaakastikkeen
Marjoja
Pyöreän leikkuumuotin
Leikkaa torttupohja tasaiseksi, eli sahaa korkeat reunat pois (ja syö ne). Leikkaa muotilla mahdollisimman läheltä reunaa paloja. Mulla oli käytössä cookie cutter jonka halkaisija on 6cm. Näitä palasia sain leikattua torttupohjasta yhteensä 11. Syö jäljelle jääneet kakkupohjan jämät.
Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta jälkiruokakastikkeella. Mulla meni n. 3 rkl kinuskikastiketta desiin kermaa, jotta maku oli tunnistettavissa. Pilko mansikat (kattokaa nyt, en päässy niistä eroon taaskaan).
Kostuta pohjia vaniljamaidolla pullasudin avulla vain vähän. Kasaa suoraa lautaselle tai jos olet rohki uskalias, kasaa tarjottimelle Pisan kaltevia torneja.
*
Tahottako nähä millanen sotku täälä on aina, ko on blogijuttujen aika?
:D
Tosiaan, kakkutarjotin on täysi DIY Tampereen Säästötexin korkeasta kynttiläjalasta ja kynttilänalusesta, koko komeuden pitää kasassa Bostik.
Kylä postikki piettää!
0 kommenttia
Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)