purnauskis

3.12.15

Mie kauhian vähän ehin tehä nyt ennää itele neuleita, ko on joulu ja kaikki häslingit tulossa. 
Kaikki minun (villa)sukat on tätä nykyä parittomia, ko mulla on semmonen ihteoppinu sukkahirmu nimeltä Milja. Alako nimittäin kyllästyttämmään tämä tilanne ja yhtenä kauniina 24tuntisena päivänä (kyllä, valvoin) neuloin ja viimeistelin kolmet sukat. Nämä on niistä yhet, minun kotisukat.


Palmikkosukat
drops designPuikot 4mm
Silmukoita 44 (11s/puikko)
Koko 38
Lanka Viking Raggen, väri 711
Langanmenekki 120gOstin Raggenin messumasennuksen jälkimainingeissa Oulusta, kun lankasaalis jäi laihemmaksi ko oli tarkotus. Malli löyty vähän sattumalta ja aloinki tässä miettimmään, et oisko pitäny tehä vaan perustylsät sukat. Meinaa vähän näyttää hurjalta värioksennukselta nurjissa silmukoissa.


Täytyy sanua, että samalla neuloessa petyin tähän lankaan. Solmuja ei onneksi ollu kun yhessä säikeessä, jonka neuloin sekaan, mut väri ei todellakaan ollu tasasta ja se näkyy harmaissa raidoissa valkosina pilkkuina. Ärsytti ja mietitytti, että tehenkö ees loppuun. 
Kerän päällimmäiseksi keritty lanka oli niin tasasen väristä ja puolessa välissä ekan sukan kärkeä alko epätasasuus. Samalla vähän vitutti, kun tämä ei ole ees mittään maailman halavinta lankaa. Purin hammasta ja tein loppuun. Välillä harmaa taas oli ihan siedettävän näköstä, mut ei edelleenkään tasasta. Onko muilla ollu vaihtelevasti värjättyä Raggenia?

Tein ku teinki sukat silti loppuun koska ei raskinu jättää varpaita kylymiksi. Ja olihan nämä vain nopiat ja vähän semmonen aivot narikkaan-välityö kaiken muun jälkeen.  
*
Olipa huutoa, ko koitin saaha karvalapset poseeraamaan nätisti vierekkäin. 
Hilma makkaa ko mikäki kebabeläin, vähän saatettiin ehkä pakottaa kuvvaan mukkaan. Neiti niin mielensä pahotti.

Tämmösinä aamuina ko on heränny kaheksalta mennee vähän miettimiseksi, että mitä sitä päivän hommais. Harkittin jo joulusiivousta, mut en taija viittiä vielä, enkä varsinkaan yksin. Kämppä on saman näkönen kuitenki parin päivän jälkeen :D

Saatat myös tykätä näistä

0 kommenttia

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)