tonttuja

27.12.15


Meiän joulu meni erittäin lepposissa tunnelmissa. Syötiin pitkän kaavan kautta hyvin ja kahvien ja pienen levon jälkeen jaettiin lahjat, jotka jokanen vuorollaan sai sitten avata. 
Nyt sitä ossaa arvostaa enemmän tommosia käytännöllisiä, ei niin materialistisia lahjoja, niinku esimerkiksi kun saatiin täysi kauppakassillinen ruokaa ja kahvia. Ihan huippua!
 Olin silti kuitenki  tietenki innoissani materiaalilahjoistani, niinku uuvesta kameran 64 gigasesta muistikortista, beautyblenderistä ja Policen The Sinner-hajuvedestä. On muuten hieno pullo ja uskomaton tuoksu, huh ♥
Kaikista mahtavinta oli kuitenki virnistellä, kun toiset avas sun antamia lahjoja, koska pahaa-aavistamattomien ihmisten pelonsekaset ilmeet on korvaamattomia. Olis pitäny kuvata. 

Mutta nyt vaihan aihetta, ennen ku sarvet ehtii kasvaa päähän

Aattona otin tosiaan piiperöistä joulukuvat, joka oli maailman hankalin urakka :D Jos toinen oli hyvin, niin toinen oli huonosti tai heilahtanu, mut ei se haittaa. Non eläviä koiria, eikä pehmoleluja. Ja aika hauska kuva saatiin molemmista yhessä. joten en valita! 

*

Joulun viimiset sukatki uskaltaa laittaa tänne nyt, kun ne on saajalleen päässeet.Lahjoin pikkusiskon pinkeillä tennareilla, kokoa ehkä 39.

Puikot 3½mm + 3mm pyörö
Silmukoita 48 (12 s/puikko)
Lanka 7 veljestä pinkki, valkoinen
Langanmenekki 91g 
Nauhat 120cmNyt sitten suunnittelemaan uutta vuotta! 
Suunnitelmia on liian monta ja minua vain yksi. 
Katotaan mihin ehin lentää ennen ku vuosi vaihtuu ;)Saatat myös tykätä näistä

2 kommenttia

  1. Ihanat jouluvirneet naamalla näillä sun tonttusilla! Hihii! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! Olihan ne tyytyväisiä ku pääsi illasta pyöriin muiden tonttukoirien kans :3

      Poista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)