Joulukoti

6.12.16

Mun mielestä on ihana katella muiden joulukoteja ja -sisustuksia. En itse ole punaisen ystävä enkä osaa ko. väriä käyttää, joten joulu ei oo koskaan ollu meillä punanen, kotikotona kylläkin. Siksi ihailen punaiseksi sisustettuja koteja, mie en vain ossaa.


Tehtiin nyt niin sanottu joulusiivous ja olohuone sai kokonaan uuden järjestyksen. Sitä myötä vanhat huonekalut ei enää sopineet, joten Ikea-reissuahan se tiesi.
Vanhat mööpelit myyntiin ja uutta tilalle. Hyvä puoli tässä rajalla asumisessa on se, että voi hyödyntää Ruotsin mööpelikauppojen valikoimaa, joten ei oo ihan sitä samaa kampetta ku kaikilla, paitsi Ikealaisista puhuttaessa. Siksi kuvissa on myös hinnat kruunuina ja pyöristettynä noin-summana euroiksi.
Saatiin vanha pöytä myytyä fb:n kautta heti eteenpäin ja se ehti meillä lojua purettuna vain päivän. Uusi, tukevampi pöytä on Ikean Micke ja tykästyin tähän tosi kovasti, kun pöytätilaa on nyt tosi paljon enemmän edelliseen verrattuna. Lisäksi laatikot on vaan ehdotonta plussaa meidän epäkonmari-asunnossa.


Kärkkäiseltä löyty black fridayn aikaan Milly-kattovalaisin (alakuvassa alehinta) ja se on niiiiiin ihana. Oli pakko värvätä ystävä hakemaan se mulle kotimatkallaan ja en vois olla tästä lampusta onnellisempi. Se on niin kaunis, että löydän itteni välillä vaan tuijottelemasta sitä.
  

Tänä jouluna mulla oli suuri palo ettiä jouluverhoja punaisin yksityiskohdin, mut ykskään ei iskeny minuun, joten kotiin lähti Rustasta harmaat ruutuverhot. Viikko takaperin ostettu "joulutähti" ei päässy lyhyen johdon takia roikkumaan mihinkään, vaan pöydälle. 

Viime yö meni sitten fiilistellessä ja verhoja silitellessä.
Joulu saa tulla, olen valmis!

tudiluu
🎄Saatat myös tykätä näistä

0 kommenttia

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)