made with ♥

7.12.16

Kuinka moni teistä lukijoista tykkää lahjojen paketoinnista ja jaksaa nähdä niihin vaivaa? 
Tai onko täällä yhtään lahjapaperihulluja, joiden mielestä kaikki lahjat pitää saada paketoitua tän joulun hienoimpaan paperiin? 


Ite lukeudun näihin ihmisiin. Mulle ei oo väliä, vaikka mun saamat lahjat ei oiskaan kauniisti paketoituja, mut haluan itse nähdä paketoimiseen vaivaa. Näin taas tänäkin vuonna.

Sitten. Kuinka moni tykkää paperisista lahjatageista, mutta haluaa mennä vaikeamman kautta? Minä, muun muassa. Tein lahjatagit paketteihin nyt helmiäisvalkoisesta fimosta leimaten. Myös siksi, että niitä ei tarvi heittää pois, vaan niitä voi jatkojalostaa avaimenperiksi, joulukoristeiksi tai antaa eteenpäin.


Oulun messujen aikaan ostin ensimmäisen kerran Fimoa ja tein siihen lähempää tuttavuutta vasta pari viikkoa sitten. Mun into leimasimiin on aitoa rakkautta ja edelleen vannon niiden nimeen tässäkin projektissa. Ne nyt vaan on niin helppoja, vaivattomia ja nopeita käyttää ja lopputuloksesta saa näyttävän.


Paketointiin löytyy myös paljon apuja askarteluliikkeistä. Esimerkiksi, jos lähellä on Tiger, niin ripirapia sinne. Sieltä löysin näitä makosan värisiä taiteltavia lahjapaketteja. 
Jos tykkäät antaa lahjaksi neuleita tai muuta pehmeää, mutta haluat säilyttää paketin sisällön arvoituksena, nää on mahtavia lahjapaketteja just semmosille lahjoille! Meidän lähin Tiger löytyy Oulusta Valkeasta, mut toivon sitä myös tänne rajan pintaan. Lähtisin itse yrittäjäksi, jos ei muu auttais. :DSydännauha, leimasimet ja lahjapaketit / Flying Tiger


En oo ehtinyt ostaa vielä yhtäkään joululahjaa! 

tudiluu

Saatat myös tykätä näistä

0 kommenttia

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)