Garnier for young women

17.7.17

*Buzzador-kampanja, tuotteet saatu

Sain Buzzadorilta kutsun osallistua Garnierin kampanjaan ja pääsin myös mukaan testaamaan tuotteita. Oon käyttänyt ko. merkkiä monta vuotta ja sieltä on löytyny niitä inhokkeja ja niitä ikisuosikkeja. Tän kamppiksen avulla löyty taas uusia ikisuosikkeja, inhokkeja ei niinkään.

PureActive Sensitive


Valittavana oli paketti herkälle tai normaalille iholle ja valitsin totta kai herkän, koska mun iho on pintakuiva ja helposti rasvoittuva, se reagoi vahvasti hajustettuihin tuotteisiin ja saan todella helposti finnejä. Nää tuotteet nousi helposti mun lemppareiksi tässä koko paketissa, koska ne oikeasti toimii. Aluksi en tykännyt tuoksusta yhtään, koska se muistutti liikaa jotain Garnierin vanhaa kurkun tuoksuista tuotetta. Lopulta tuoksu ihastutti täysin.

Anti-blemish toner ei ollutkaan mun yllätykseksi nestemäistä vaan paksua geeliä, joka pyyhitään ja jätetään kasvoille. Kuivattaa finnejä kuivattamatta koko ihoa. Ihana tuoksu. 
Soothing moisturizer kasvorasva kosteuttaa todella tehokkaasti ja on ihanan viilentävän tuntonen ja selvästi rauhottaa ärtynyttä ihoa. Miinuksia siitä, että vaikka tuotteen sanotaan kosteuttavan 24 tuntia tuntumatta rasvaiselta ja tahmealta, se tekee kuitenkin mulla päinvastoin. Kosteuttaa kyllä, mutta on jo muutamassa tunnissa tahmea.
Soap-free wash toimii kuten kaikki kasvojenpuhdistustuotteet, mutta ei kuivata ihoa. Iso plussa. Tämäkin tuote oli kirkasta, juoksevaa geeliä, joka vaahtoutui pienesti iholle hangattaessa.

PureActive tuotteissa on ainesosina mm. sinkkiä ja taikapähkinäuutetta. Uus juttu mulle oli nimenomaan tämä taikapähkinä (witch-hazel), jota on melko monessa ihonhoitotuotteessa. Sen ominaisuuksiin kuuluu juurikin mm. aknen hoito. Se myös poistaa turvotusta, korjaa ihovaurioita ja tappaa bakteereja. Nähtäväksi jää, josko se myös parantaisi kasvoihin tulleita aknearpia. 


SkinActive


Micellar cleansing water tai kotoisammin misellivesi sopii kaikille ihotyypeille. Sillä voi puhdistaa kasvoilta hellävaraisesti meikin, eikä se jätä rasvaista tunnetta. Kokeilin, poistaako tämä myös vedenkestävää ripsiväriä enkä tee sitä virhettä enää toiste. Se silmien kirvely oli jotain niin ylivoimasen kamalaa. Pysyn siis siinä rasvaisessa meikinpoistoaineessa, jonka jälkeen naama on kuivumisenkin uhalla pakko pestä vielä vedellä. Sen jälkeen kuitenkin tämä on omiaan pesemään vielä loputkin meikit tehokkaasti ja jättää ihanan pehmeän tunteen iholle.

Micellar gel wash puhdistusaine väittää myös poistavansa kasvoilta kaiken meikin, jopa silmistä ja huulista. En oo ikinä ollut geelimäisten meikinpoistoaineiden fani, joten tätä käyttäisin ehkä korkeintaan meikinpoistoaineen käytön jälkeen. Mulle jokseenkin turha, joten lahjoitan sen eteenpäin.

Micellar tuotteissa ei ole oikeastaan tuoksua. Miselliveden hajusta mulla tuli mieleen kauan sitten käyttämäni reseptillä haettu "aknemaito", joka haisi samalla tavalla lääkemäiseltä. Tämä ns. tuoksumuisto vei mut suoraan takas yläasteikään, kun orjallisesti pikkuroosa 14 v istu iltasin joka ilta kylppäriin pesemään naaman. Sen jälkeen aina kuorin, kosteutin ja laitoin sitä kamalaa aknemaitoa joka ei toiminu ollenkaan ja itkin mun rumaa ihoa. Ah, ihania muistoja. 

Fructis Goodbye Damage 


Mun rakkain tuoksumuisto on aina ollu ja tulee aina olemaan Fructis shampoo. 
Goodbye damage-sarjan tuotteet oli siis yllätys. Mulla on vaurioituneet ja elottomat hiukset olemassaan, vaikka en käyttäis niihin mitään hiustenmuotoilulaitetta. Ne katkeilee, haarottuu ja takkuuntuu helposti. Sampoo, hoitoaine ja maski toimi hyvin aluksi ja tukka tuntu todella siloselta. Seuraavana päivänä mua jo katto peilistä järkyttävä rasvaletti - siis mitä hittoa. Tää aine ihanasta tuoksustaan ja yhden päivän silosuudesta huolimatta sai mun hiukset ennätysajassa todella rasvasiksi. 

Tuotteissa on amla-hedelmäuutetta ja keraphylliä, jonka pitäis palauttaa hiuksiin niiden alkuperäistä sileyttä. Näitä pitäis käyttää vähintään 3 kertaa, ennen ku mitään tuloksia näkyis, mutta jo kahden käyttökerran jälkeen täytyy sanoa tuotteille joksiki aikaa soronoo. Jätän shampoon ja hoitoaineen kaappiin hätävaraksi, mutta maskia tulen käyttämään jatkossakin. Voin palata tuoksumuistoihin sitten joskus ja antaa näille uuden mahiksen.

Ambre Solaire Sensitive


Mukana tuli myös pieni pullo Ambre Solaire aurinkorasvaa. 
Hydrating face protection mist on hienojakoisesti suihkuttuva aurinkosuojasuihke, jossa on SPF 50. Sen voi suihkauttaa kasvoille jopa meikin päälle. Meitä ei oo (onneksi) siunattu hirveesti auringolla, joten tämä on jäänyt tähän asti käyttämättä. 
Hämmennystä ja hilpeyttä ohjeissa aiheutti se, ettei tuotetta saa suihkuttaa suoraan kasvoille, mutta kasvoille suihkutettaessa suojaa silmät ja suu. Ja laita vielä kaksi kerrosta ainetta, koska muuten iho ei ole tarpeeksi suojattu. Tä? 
Tuoksu on kuitenkin ihanan mieto, eikä kauhean aurinkorasvamainen joten otan tuotteen varmasti käyttöön vielä tämän kesän aikana, jos erehdyn näyttämään nokkaani ulkona auringossa.

Summa summarum, huippu paketti jossa oli paljon hittejä ja muutama henkilökohtainen huti. En nää tätä pelkästään nuorille naisille markkinoituna tuoteskaalana, uskon näiden sopivan ihan kaikille.

Kaikkien kuvissa näkyvien tuotteiden hinnat on 2,90-7,90 €.

Lempituotteiksi valikoitui lopussa nämä:

Misellivesi

Kasvojenpesuaine ja toner



Tykkäätkö sä Garnierista?

tudiluu!

Saatat myös tykätä näistä

3 kommenttia

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Mitäs noi putelit sisältää? Läpäseekö CosmEthicsin seulan? :D Ei oo tullut ennen juuri tätä merkkiä käytettyä ja itellä on vielä tiukempi lista parabeenien, formaldehydin, paraffinum liquidumin ym ns paskan suhteen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. CosmEthicsin seuloista en tiedä, mutta kaikki nämä garnierin tuotteet on parabeenittomia. Tarkemmat inci-listat voi googlata :)

      Poista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)