Käsityöblogien joulukalenteri 2018

27.11.18

Kässäbloggarit on vauhdissa tänäkin jouluna ja tämä on toinen vuosi, kun järkkään fb:n Käsityöblogit-ryhmän joulukalenteria. Huisin kivaa! 


Joka vuonna on tarkoitus levittää yhteistä joulumieltä tekemällä blogeihin postaus käsitellen joulua ja käsitöitä. Osallistuville blogeille on arvottu omat päivät ja jokainen vuorollaan laittaa oman päivänsä aamuna postauksensa ryhmään kiinnitetyn kuvan alle. Postaukseen merkitään edellisen ja seuraavan päivän blogit. Hashtagilla #kässäjoulukalenteri18 näet somessa kaikki tähän joulukalenteriin liittyvät kuvat ja postaukset.

Tässä siis lista tämänkin vuoden osallistujista, käykää tutustumassa ja lukemassa kaikkien blogeja. Meillä on älyttömän taitavia kässääjiä ja kirjoittajia mukana joka vuosi. ♥ 


4.12 Sormustin


6.12 Madam BC
22.12 Kototeko


24.12 Villananna

Joko odotatte joulukalenteria yhtä suurella innolla ku minä? 
Monessa osallistuvista blogeistakin on blogin oma joulukalenteri alkamassa joulukuussa, 
joten kannattaa ottaa näitä myös seurantaan.

Saatat myös tykätä näistä

2 kommenttia

  1. Oikeastaan odotan juu...Tämä on ollut joka vuosi se vuoden kohokohta ihan siitä lähtien kun tuo käsiyöblogit -ryhmä on perustettu. Olisi kiva järjestää myös juhannuksen alle jokin projekti, johon osallistuisi halukkaat. Muutoinkin olisi kiva erilaiset tempaukset ja vaikka jotkin projektit, kuten vaikka jokin tietty väri tai aihe, jonka pohjalta tehdään jokin juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älyttömän hyviä ideoita Melissa :) toivottavasti ens vuonna ois aikaa järjestää johonki saumaan joku uusi yhteinen projekti.

      Poista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)