Messuostokset

19.11.18

Tänäkään vuonna en kantanut selkä vääränä kotiin messuilta hankkimaani tavaraa, mutta löysin kuitenkin enemmän ostettavaa kuin viime vuonna. 
Kotona kaikkea ostamaani tarkastellessa tein semmosen havainnon, 
että melkein kaikkien teemana oli metallinhohto, kulta ja kupari.
Lankaa ei tällä kertaa lähteny matkaan ollenkaan, koska sitä on kotona ihan tarpeeksi. 



Kangastakaan en aikonut ostaa, mutta vaatekaapissa on peruspaitojen mentävä aukko. Heräteostoksia kai nämä oli kaikki, paitsi tuo kultainen kangasväri, jota oon metsästänyt kauan ja anopille ostamani arkkikaupan pussin sisältö. 




♥ Alumiinipuikot, Novita

Oon nähnyt kaupoissa Novitan uusia alumiinisia puikkoja aikaisemminkin. Nää on kivasti värikoodattu eli jokaiselle koolle on oma värinsä. 3mm puikkoja mulla on ehkä vähiten, joten halusin ehdottomasti välineurheilla ja sulostuttaa neulehetkiä ruusukultaisilla puikoilla. Näillä oli hintaa 3e.

♥ Washiteipit, Teippitarha

Joka vuotinen perinne on mennä Teippitarhalle ja tänä vuonna kaikkien ruusukultafanien ja harakoiden toiveisiin oli vastattu kuuluvasti. Valtavasti metallinhohtoisia teippejä, holoa, ruusukultaa, hopeaa, kultaa, glitteriä... Valitseminen näistä kaikista ihanista koristeteipeistä on mahdottomuus, joten koitin valita "vähän kaikkea". Tarjouksena oli 3 rullaa 10 eurolla ja sain lisäksi bloggaajalahjaksi yhden rullan. Siihen valitsin jouluisen tekstiteipin.

♥ Kangasväri, Wennström

Sattumalta A. Wennströmin kanssa samalla pisteellä oli Sokrun taiteilija Outi, jonka maalaamista jäin ensin ihastuksissani katsomaan ja sitten hoksasin siirtää katsetta vähän oikealle: kultainen kangasmaali! Nappasin purkin kainaloon sen kummempia miettimättä, sitä kun on nyt etsitty tovi joululahjakässäilyyn.


♥ Taimitarhan Pitsit & palmikot 1, Niina Laitinen Designs

Tämä oli hankintalistalla ehdoton, kun huomasin, että Niina oli tullut kans messuille! Olisin halunnut ostaa Villasukkien vuosi-kirjan, mutta oon toivonut sellaista joululahjaksi niin en uskaltanut mennä omin päin sitä ostamaan. Oikeasti ostin ohjelehtisen vain pitkien Soulmates II- ja December-mallien takia, mutta lehdessä näkyi olevan muitakin todella sieviä malleja. En malta odottaa, että edelliset projektit on puikoilta pois, niin pääsen neulomaan polvisukkia.


♥ Viskoositrikoo ja tuplaneula, Kangaskapina

Peruspaita-aukko korjaantuu kahdella metrillä ihanan laskeutuvaa, ohutta ja pehmeää viskoositrikoota ja tuplaneulalla, joita oon epäonnisesti onnistunut katkomaan jo 3 pelkästään kuukauden sisällä. Hups. Kankaalle jäi hintaa hilkun alta 18 euroa ja neulan hinta kuvassa näkyykin.


♥ Tuplalukkokukkaro, Arkkikauppa

Anopille toin messuilta 10 cm leveän ja matalan pikkukukkaron, jota hän oli jo netissä katsonut. Jäin harkitsemaan itselleni samanlaista, kun näin että tekevät mm. Almandiinin kankaista näitä. Myöhemmin jutustelin myös Almandiinin Tiinan kanssa ja puhe tuli Arkkikaupan laukuista. Miten ihanalta näyttäis viime vuonna ostamani Sitruunakuosi tällaisena kukkarona, voi♥ 


Kyllähän tällaiseenkin pienehköön määrään tavaraa saa rahaa uppoamaan. Mulle se ei kuitenkaan ollu nyt niin justiinsa, kun vain pari kolme kertaa vuodessa tulee ehkä käytyä messuilla.

Mitä sä löysit messuilta? Löysitkö mitään? 
Kerro kommenteissa, mikä oli messujen paras juttu/löytö!

tudiluu! 

Saatat myös tykätä näistä

2 kommenttia

  1. Olipa kivoja löytöjä messuilta. Teipit on kyllä tosi kauniita. Eipä tullut käytyä messuilla lainkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Liisa! Taidettiin viime vuonna jutella siitä että lähdet katsastamaan messut ;) kävitkin meinaan hauskasti siinä mielessä kun messuille menin, viime keskustelu muistui mieleen. Vaan ehtiipä sinne myöhempinäkin vuosina!

      Poista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)