ebay - kässämekka

3.11.16


Taannoin kerroin tilanneeni pikkupuikkoja yli oman tarpeeni, mut ei se siihen jääny. Totta kai tilasin muutakin. Ensinnäki bambuisia pyöröpuikkoja 80 ja 120 senttiset, molemmissa 18 eri kokoa. Pikkupuikkoja tilasin yhteensä 110 kpl. :D Kuitenki kaikki lähti siitä, että halusin tilata mallijalat. 

En koskaan pääse kuvaamaan oikean kokosissa jaloissa sukkia ellei ne oo mun jaloissa, jolloin sukkien kuvaamisen hoitaa joku muu ja oma näkemys ei tuu läpi tai toteudu. Sit on tyytyminen siihen mitä tulee tai ei tuu. "Epämiellyttävistä" kuvista kärsii mun julkaisuinto ja teidän lukemisen ilo.

Takaisin kuitenki asiaan. Tilasin lisäksi tähän pompsiin wool winderin, joka on kaikessa yksinkertaisuudessaan käsikäyttöinen lankojen kerintälaite. Lisäksi odottelen vielä silmukkamerkkejä saapuvaksi. Ajatella, että pienin ja kevyin tilaamani asia jää viimeisenä saapuvaksi, toivottavasti se ei oo hukkunut maailmalle.  

Täytyy kuitenki hypettää, että lähetyskuluineen kaikki nää maksoi vain 30 euroa!


Kerroin myös edellisessä postauksessa silmukointi-päättelystä ja jälkeenpäin neulotusta kantapäästä. Ne ekat kokeilut ois nyt tässä.

Tää on ihanaa Tallinnan tuliaislankaa mulle itselleni multa, harvemmin kun Regiaa ostan. Pelkäsin yhistää liukuvärilankaa mihinkään pintaneulokseen sekavuuden ja värioksennuksen pelossa, mutta olinpa väärässä. Raidotus oli onneksi sopivan hillitty.

Puikot 3½mm
Silmukoita varsi 52 (13s/puikko), jalkaterä 48s
Lanka Regia 6-ply Blue zone color 
Langanmenekki 92g
Koko 38-39


Malli on Novitan Palmikkosukka, ohje täällä.

Ohje jälkeenpäin neulottuun kantapäähän löytyy edellisestä postauksesta, linkki tässä. 
Samaisen linkin takaa pääset puikkokeskusteluun, johon toivoisin enemmän osallistujia. Haluaisin tietää teidän tottumuksista neulevälineisiin, meneekö tää juttu välillä vähän välineurheiluksi vai ei? 


tuuudilui!

Saatat myös tykätä näistä

0 kommenttia

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)