Kenkämaakari

29.11.16

Moni on varmasti ihastellut Facebookin käsityöryhmissä tiettyjä maalattuja kenkiä, värikkäitä eläinaiheisia lampunvarjostimia ja maalauksia. Itse oon ihastunut niihin ikihyviksi, samoin anoppi, joten synttärilahjan keksiminen hälle ei ollut hankalaa. 


Otin hyvissä ajoin yhteyttä Kenkämaakari-sivustoa pitävään graafikko Aleksi Lydmaniin, joka näitä ihania kenkiä tekee. Idea meillä oli jo valmiina: minions-kengät. 

Aleksi on tehnyt tätä ammatikseen kolme vuotta ja kenkiä hän on maalannut reilun vuoden. Kenkien maalaaminen sai kipinän siitä, kun suuren, 51 numeroisen kengänkoon takia kenkiä löytyy vain rajallisesti. Aina valkoista, harmaata tai mustaa. Mikä siis parempaa kun tehdä kengät itse, saa juuri sellaset ku haluaa. Siitä ilmeisimmin räjähdysmäisesti kasvanut kenkien suosio vaan jatkuu.


Kuvittaja on päässyt myös töidensä ansiosta Lahden Kätevä & Tekevä-messuille tänä syksynä. 


Ja eipä osannu anoppi arvata, mitä lahjapaketista löytyy! Se ihastu näihin täysin ja kengät päässee työkengiksi lastentarhaan. Uskon, että nää kerää semmosta ihastusta (♡) ja vähän varmaan kateuttakin, huh. 

Oli ilo tukea suomalaista osaamista ja tehdä kauppaa Aleksin kanssa, kaikki hoitu näpsäkästi ja luottamuksella. Kiitos!


Kenkämaakarin töitä pääsee ihastelemaan Facebookissa klikkaamalla ylempää kuvaa
Muista tykätä!


tudiluu!Saatat myös tykätä näistä

0 kommenttia

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)