Messuostokset

21.11.16

Mun kässämessujen ostokset taitaa olla saman suuruset ku viime vuonna. Tänä vuonna keskityin ostamaan asioita, jotka ei oo täällä niin itsestäänselvyyksiä ja joiden hankkiminen on yksinkertasesti ollu toooooodella pitkässä puussa. Oikeasti, en voi painottaa tarpeeksi sanaa todella.Isä osti mulle joskus aikoinaan tätivainaalta saumurin, jossa oli vain mustat langat ja niiden hankkiminen on ollu äärettömän hankalaa mulle koska tunnustaudun joskus vähän pihiksi. Nyt löysin saumurilankoja useammastakin pisteestä, mut paras tarjous löyty A-hallista, jossa nää kaikki maksoi vain kympin.

Myöskin A-hallia kierrellessä törmäsin emo-tuotannon valmiisiin kangasväreihin, joita on ollu tarkotus hankkia valmistumisesta asti eli n. 4 vuotta. Kolmesta valmisväristä maksoin 12 euroa, mikä on äärettömän hyvä tarjous. Tässä näkyy hehkuttamani Alegria-kerä värissä "Colibri". Lanka on superwash merinoa ja polyamidia ja voi pojat, uskokaa kun sanon, että tämä on pehmyt, täydellinen unisukkalanka. Jokaisen Alegria-lapun sisällä on värjääjän nimi ja paikkakunta. Manos del Uruguay-langat ovat reilun kaupan tuote, lisää voit lukea valmistajan sivuilta klikkaamalla tästä.

Jostain syystä jokavuotiseksi perinteeksi on tullu ostaa silmukkamerkkejä. Johtuneeko siitä, että ebaysta tilaamani silmukkamerkit ei koskaan tulleet, mene ja tiedä. Näitä löytyy vain niin sulosissa väreissä että pieni kourallinen silmukkamerkkejä vuodessa ei oo suuri paha. Niitä menee hukkaan koko ajan!


Valkoista rose-lankaa ei löydy ikinä mistään ja oon tykännyt tästä tehdä pitsineulosta. Nyt sitä löyty huokeaan euro/kerä, joten pakkohan niitä oli mukaan pari kerää ostaa. 

Lisäksi kun oon nyt vähän rohkaistunut pipojen neulomisessa, halusin tehä yhen missä ois  karvatupsu mut en meinannu löytää. Joka osastolla oli vain avaimenperiä. Kävin kaikki nahkatuotteita myyvät osastot läpi ja lopulta löysin yhden. Vähän suolanen oli tuo 7 euron hinta yhestä pikkutupsusta, mutta kun sen niin kovasti halusin niin oli pakko.

   
Ylläripylläri, Teippitarhan tuliaiset on jokavuotisia. Nyt mun silmä osui näihin kulta/hopeoituihin teippeihin, joita oon ihastellut kauan aikaa sitten instan puolella. Tällä kertaa ostin ohuita kultakuvioituja teippejä normi leveiden sijaan ja sain ottaa vielä bloggaajalahjaksi laatikosta yhden rullan. 

Niinku sanoin jo edellisessä messupostauksessa, nautin messuista todella paljon. Löysin ja sain ostettua kaiken mitä halusin, joten oon enemmän ku tyytyväinen. Tässä on vielä lista kaikesta ostamastani ja linkit myyjien sivuille.

♥ Saumurilangat, Ommelnetti
♥ Emo-värit, Salka Sandell
♥ Alegria-kerä, Neulovilla
♥ Silmukkamerkit ja päättelyneulat, Finn Texomer Oy
♥ Rose-langat, Menita Oy
♥ Teipit, Teippitarha


tudiluu!


Saatat myös tykätä näistä

0 kommenttia

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)