Vihdoin itselle

15.10.19

...tämä Lehdykkä-pipo nimittäin!


Oon neulonut näitä nyt mun siskoille, yhteensä kaksi kappaletta ja sain vihdoin omanikin valmiiksi. Linkit ekaan ja tokaan.


Jännittävää kyllä, ekana neulottu oli mun päähän istuvuudeltaan kaikista paras. Ilmeisesti neuloin ekan rennommalla otteella, koska neulos oli paljon lötkömpi. Toinen ja kolmas, jotka näkyy kuvassa, ei istuneet niin hyvin ja kauniisti mun päähän kuin se eka, käsiala on ilmeisesti tiukentunut vuoden mittaan. Kahdesta viimeisestä tuli siksi paljon tiukempia, joten täytyy varmaan ohjeesta poiketen lisätä ympärysmittaan silmukoita, ainakin jos itselleni vielä teen.

Kastelin ja venytin tätä omaani sitten uudestaan vähän enemmän kuin ensimmäisellä kastelukerralla, niin johan parani. Ompelen resoriin vielä oman nahkamerkin ja unelmien syyspipo on valmis.


Lehdykkä 3.0

Puikot 2½mm, 40cm pyörö
Silmukoita 160 resori, 170
Lanka Adlibris baby merino, dark grey melange
Langankulutus 61g


Tähän pipoon ei ihan riitä yksi 50g baby merino-kerä, joten niitä täytyy aina hankkia pipoa varten kaksi. Uskoisin, että loppukerästä voisi neuloa lasten koossa sormikkaat tai pienemmän vastaavan pipon.

Muistatteko vielä Käsityön teemavuosi-haasteen? Tämä uppoaa myös hyvin siihen, koska lokakuun aihe on "pysy lämpimänä". Näitä haasteeseen osallistumisia ei ole taas hetkeen tullut, kun aiheet ei ole olleet mulle ajakohtaisia. Tarkoituksena on neuloa itselle vielä tämän kuun aiheeseen liittyen ainakin jonkunlaiset käsineet, ehkä myös huivi. Tulihan mulla jo sukatkin tälle kuulle neulottua.

Joko teillä on alkanut pipokelit? 
Meillä on satanut viikon aikana jo monta kertaa lunta ja viime yönä oli jo reilusti pakkasta.
Talvi tulee.

tudiluu!


Tykkäsitkö tästä? 
Tykkää rosannaofmay-sivusta myös Facebookissa

Saatat myös tykätä näistä

2 kommenttia

 1. Onpa kivat pipot <3 Vielä ei ole täällä pipokausi alkanut. Mukavaa lokakuuta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ❤️
   Mukavaa lokakuun loppua myös sulle!

   Poista

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! Olethan asiallinen kommentissasi. Kiitos! :)